SiteLoom CMS

Prøv SiteLoom nu - bestil et gratis login arrow
click image

5 grunde til at du skal prøve SiteLoom CMS:

 • 1

  10 års bred erfaring

  Vi har erfaring indenfor mange brancher og specifikke behov, så lad os hjælpe dig med at danne overblik og ramme plet første gang.
  Vi er meget mere end et software hus - drag nytte af vores erfaring når du skal søsætte en ny CMS webløsning. Hvad enten du skal løse en specifik CMS udfordring, eller blot ønsker at optimere, så er vi altid åbne for at rådgive og vejlede.

 • 2

  Tilfredse kunder

  "SiteLoom CMS er meget brugervenligt og let at arbejde med, når FCK.DK skal opdateres flere gange dagligt"
  FCK.dk, Daniel Rommedahl


  "Jeg er imponeret. I er dygtige! Tak for et rigtig godt samarbejde, som forhåbentligt fortsætter mange år endnu.
  Air Greenland, Kirsten Henriksen


  "CMS Systemet er nemt og brugervenligt at arbejde med, også på tværs af organisationen og selv for medarbejdere der ikke sidder med systemet til dagligt."
  Rejseplanen, Birgitte Lomholt

 • 3

  Integration med eksisterende systemer

  SiteLoom CMS tilpasses dine systemer og arbejdsgange - ikke omvendt.
  At skifte til SiteLoom CMS betyder ikke at virksomhedens IT starter forfra. SiteLoom CMS kan naturligvis arbejde sammen med dine eksisterende IT systemer såsom ERP-, CRM- og økonomisystemer.
  Marketing kampagner med f.eks. Adwords, TradeDoubler eller sociale netværk kan også fortsættes og udvikles uden afbrydelse.

 • 4

  Søgemaskineoptimeret (SEO) CMS

  Vi overholder Googles tekniske anbefalinger i alle vore løsninger, og rådgiver også med at optimere overfor netop dine målgrupper.
  Med et skift til SiteLoom CMS fortsætter du med dine eksisterende placeringer på Google, og kan forbedre dem ved hjælp af systemets indbyggede værktøjer.

 • 5

  100% design frihed

  Vi sørger for at teknikken ikke begrænser dine ønsker til udseende og interaktion.
  Vi sætter en dyd i at lave pixel-perfect websider, der følger designerens oplæg 100%. Hvad enten der er tale om dynamiske interaktioner eller brug af bestemte skrifttyper, så er SiteLoom CMS med hele vejen.

Om siteloom cms

Gennem mere end 10 år har SiteLoom CMS produceret, udviklet og optimeret hjemmesider for store som små virksomheder. Vi har derfor stor erfaring i at hjælpe kunder til at nå netop deres mål - og lidt til. 

Det er lige meget om du ønsker en lille eller stor, avanceret eller simpel hjemmeside - vi glæder os til at lære dig at kende, og hjælpe dig frem mod dine mål.


Bestil din Gratis SiteLoom Demo nu