Udnyt de sociale medier

Udnyt de sociale medier

Benyt Twitter, Facebook og blogs i din markedsføring, og lad SiteLoom tage sig af det tekniske.

Lad dine brugere involvere sig og følge med i hvad I har af spændende nyheder.

Administrer Facebook sider gennem siteloom

SiteLoom CMS kan anvendes som en decideret Facebook platform.
Hvis man administrerer mange facebook sider, er det oplagt at lægge dem i samme løsning. Du kan bruge skabeloner og indhold på tværs af dine forskellige sider, og kan endda få konkurrence moduler, der ligeledes kan bruges på tværs af Facebook sider. 

Har du allerede en SiteLoom løsning, kan du trække moduler ind på facebook sider, og genbruge indhold fra hjemmesiden som f.eks. nyeste stillingsopslag, pressemeddeleser og meget mere. 

Integration med Facebook giver rigtig mange spændende muligheder, og er oplagt for den store virksomhed, der administrerer mange sider, eller for den mindre virksomhed der også ønsker nyt CMS til deres site.

BRUG TWITTER I MARKEDSFØRINGEN

Med SiteLoom som Twitterplatform kan du indstille så der f.eks. udsendes en besked til Twitter når der bliver oprettet en ny nyhed, oprettet et nyt stillingsopslag, bliver lavet et nyt blogindlæg og meget mere. Du bestemmer selv hvilke handlinger der skal resultere i at SiteLoom sender besked til Twitter, og du behøver ikke selv foretage dig yderligere.

Brug blogs til at komme i dialog

En blog er et kommunikationsværktøj med dine brugere. Der er selvfølgelig et blogmodul i SiteLoom, og du kan nemt oprette blogs til flere i organisationen. Bloggen kan kombineres med alle andre elementer i SiteLoom, en oplagt mulighed er at sætte et link til et produkt i webshoppen når du har skrevet om det i din blog.

Læs om Air Greenlands Facebook integration »

Se screenshots fra systemet »

Prøv gratis Demo af SiteLoom CMS »