Søgemaskineoptimeret CMS

Søgemaskineoptimeret CMS

SiteLoom hjælper dig med at søgemaskineoptimere (SEO) dine sider og følger samtidig Googles retningslinier for at gøre indhold søgemaskinevenligt.

At have en flot og brugervenlig hjemmeside er et stort skridt i den rigtige retning. Det næste og lige så vigtige skridt hedder søgemaskineoptimering eller SEO. Det er nemlig en fordel, hvis dine kunder kan finde frem til din hjemmeside. Derfor tilbyder SiteLoom at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så den er let at finde på Google. Google er en af de mest brugte søgemaskiner i hele verden, så med en optimal placering på Google, kan du komme langt.

Forbedring af søgeord og stier

Dette gør vi ved blandt andet ved at foreslå forbedringer til søgeord og beskrivelsen af din hjemmeside. SiteLoom registrerer nemlig hvilke søgeord dine besøgende har tastet ind på Google, da de fandt hjemmesiden. 

Derudover er det en klar fordel, at SiteLoom bruger google-venlige sidestier (fx /sti/til/side/) i stedet for kringlede adresser som /filnavn.aspx?id=432432809xYz. Alt dette hjælper din hjemmeside med at opnå en højere placering på Google. Linket til din hjemmeside optræder derfor højere oppe på listen, når der bliver foretaget en søgning, der er relevant for din hjemmeside.

Kør kampagner i AdWords

Ønsker du at reklamere endnu mere for din hjemmeside, kan du benytte Googles eget annonceprogram AdWords. Med AdWords kan du få annoncerne til at dukke op, når der søges på de søgeord, som du har indstillet den til. Hvis de besøgende har fundet din hjemmeside ved hjælp af AdWords, kan SiteLoom registrere dette, samt den besøgendes videre færd på siden: Om han for eksempel køber et produkt, tilmelder sig et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular. Derfor vil du hurtigt finde ud af om dine AdWords-annoncer fungerer som de skal, eller om du skal optimere.

Alt i alt er SiteLoom i stand til at hjælpe dig med at få flest mulige relevante besøgende på din hjemmeside ved at udnytte internettets mange hjælpemidler på en fornuftig måde. På den måde kan dine kunder nemmere finde dig, og du kan nemmere få fat i dem.


Vælg den CMS version der passer til dit behov »

Se udvalgte referencer der bruger SiteLoom CMS »

Se screenshots fra systemet »

Prøv en gratis demo af SiteLoom CMS »