Multi-platform CMS løsning

Multi-platform CMS løsning

Air Greenland fik et flot og tidssvarende website med en lang række funktionaliter der gjorde det nemmere, at kommunikere med de rejsende og interesserede.

Udfordringen

Air Greenland ønskede flere muligheder for at kommunikere med deres besøgende, og ville også gerne give dem mulighed for at interagere mere med websitet. Dette blev løst ved blandt andet at få opfrisket designet, lave mulighed for spændende konkurrencer, visuelt rutekort der arbejder sammen med bookingsystemet, og meget andet.

Følg med i ankomster og afgange

SiteLoom importerer løbende afgange og ankomster fra Air Greenlands system, og den besøgende kan på en nem måde følge med i status på afgange og ankomster, og f.eks. se om flyet er forsinket eller til tiden.

Sprogversioneret

Websitet findes på både grønlandsk, engelsk og dansk. Alle sprog administreres gennem samme SiteLoom interface og Air Greenland oversætter og skriver selv teksterne inde i systemet. Dette betyder bl.a. at kampagner kan markedsføres individuelt målrettet de enkelte lande.

Facebook via siteloom

Air Greenland administrerer alle sine Facebook sider gennem SiteLoom.
Det betyder at de ikke skal logge på facebook for at redigere indhold, men samler indholdsopdatering i samme løsning. Desuden har de mulighed for at anvende SiteLoom moduler, sprogversionering, m.m.

Segmenterede nyhedsbreve

Når den besøgende tilmelder sig nyhedsbrevet på websitet indtaster han en masse oplysninger omkring sig selv. Derved kan Air Greenland sende nyhedsbreve med tilbud ud til bestemte målgrupper, så det kun er relevante personer der modtager tilbud og information.

LINKS


Air Greenland

Udtalelse

"Jeg er imponeret. I er sgu dygtige.
Tak for et rigtig godt samarbejde, som forhåbentligt fortsætter mange år endnu."


Kirsten Anika Henriksen, E-Sales Manager, AirGreenland