FCK fornyer med SiteLoom CMS

FCK fornyer med SiteLoom CMS

Med SiteLoom som teknisk partner, fik FCK et nyt grafisk udtryk, og kickstartede dermed holdets nye friske kommunikation. I 2012 relanceredes FCKmegastore.dk.

at følge holdet

Websitet kunne nu løbende opdatere den besøgende om hvordan det gik med yndlingsholdet: Hvem der i øjeblikket havde skader, hvornår næste kamp var, hvem der skulle spille med, hvor man hente FCK logo osv. Det blev også muligt at få informationer om, hvilke kanaler der viste kampen, hvem der skulle være dommer og andet godt. På den måde kunne den besøgende altid være med i snakken på kontoret, fordi han eller hun blev så godt opdateret omkring holdet.

Spil, og vind store præmier

Når man havde læst alt den vigtige information omkring næste kamp, kunne man få ventetiden til at gå med at satse sine ”inderside”-point på forskellige ting. "Hvem scorer mon det første mål i kampen, hvem løber først ind på banen og kan vi overhovedet se banen for bare sne?"

Når dagen for kampen endelig oprinder tilbyder Fck.dk selvfølgelig livereportage fra kampen, hvis man ikke lige har mulighed for at se det i fjernsynet. I stedet for kan man løbende følge med på sitet og alligevel være en af de første til at vide, at FCK fører kampen 3-2 mod Brøndby.

SiteLoom klarer presset

Et website med den slags tilbud, skal selvfølgelig kunne klare en enorm belastning, men det klarer SiteLoom, der blandt andet har flere såkaldte ”cache-lag” indbygget, så de trofaste fans ikke må opsøge resultaterne andre steder. Derfor kan fck.dk sagtens klare det, når der er blevet købt en ny spiller, og det halve Danmark straks må ind og se, hvad det nu er for noget.

FCKmegastore.dk

I maj 2012 blev FCKs webshop føjet til rækken af SiteLoom løsninger.
FCK havde længe haft udfordringer med søgninger der ikke virkede, indkøbskurve der opførte sig mærkeligt, og tekniske begrænsninger i alle retninger.
Med den nye shop fik FCK optimeret brugeroplevelsen, og ikke mindst administrationen af varer og ordrer i backend. De kunne nu bruge energi på at udvikle nye tiltag og optimere salget, i stedet for at arbejde med fejlfindning og tekniske begrænsninger.

Links

www.fck.dk

www.FCKmegastore.dk

FCK Logo

Udtalelse

"F.C. København er meget tilfredse med Siteloom, der både har utrolig mange muligheder, men samtidig er meget brugervenligt og let at arbejde med, når FCK.DK skal opdateres flere gange dagligt.

Vi kan varmt anbefale systemet til andre!"


Daniel Rommedahl, Webmaster, Parken Sport og Entertainment

"I forbindelse med relanceringen af www.fckmegastore.dk, har SiteLoom stået for informationsarkitektur og wireframes. Derfor har SiteLoom en stor ære af, vores stigende konverteringsrater og at der er kommet flere varer i kurven end tidligere. Webshoppen har i dag det professionelle udtryk vi som Danmarks største fodboldklub skal have. Med en så proaktiv partner som SiteLoom vil resultatet altid blive godt."

"FCK har haft et fantastisk samarbejde med det dygtige SiteLoom team. Godt arbejde SiteLoom! I får hermed vores bedste anbefaling."


Kasper Munk, Online Manager hos F.C. København