SiteLoom CMS og Rejseplanen

SiteLoom CMS og Rejseplanen

SiteLoom er teknisk partner når Danmarks største webservice skal tænke nyt.

Stabilitet og hurtig support

Rejseplanen har meget høje krav til oppetid og stabilitet. Derfor var det oplagt at man indledte et samarbejde med SiteLoom, hvor stabilitet og lynhurtig support er standard. I udviklingen af LABS - rejseplanens bagside, med oplysninger om initiativer og kampagner - var det et stort krav fra indholdsredaktørerne, at det skulle være nemt at indsætte og oprettes indhold på flere sprog. En opgave som SiteLoom nemt løfter.

IP baseret indhold

Med SiteLoom fik Rejseplanen et ekstra løft. Siden blev frisket op til fordel for både brugere og annoncører. Hjælp-sektionen blev optimeret, svagtseende brugere blev tilgodeset og  ikke mindst blev bannersystemet tilpasset brugerens geografiske placering.

Crowdsourcing ide-kampagne

Senest stod SiteLoom for opsætningen af Rejseplanens store ide-konkurrence, med en hovedpræmie på kr.50.000.
På ide.rejseplanen.dk kunne rejsende bidrage med deres egne ideer via en flash applikation. Bidrag kunne desuden indsendes via SMS og blev automatisk postet i flashen - via SiteLoom selvfølgelig.

Med SiteLoom er Rejseplanen  klar til en ny generation af brugere, som forventer det bedste af dette allerede danmarks-kendte website.

LINKS


Rejseplanen

Udtalelse

"Systemet er nemt og brugervenligt at arbejde med, også på tværs af organisationen og selv for medarbejdere der ikke sidder med systemet til dagligt. Det betyder i praksis at der ikke er langt fra tanke til handling og det er afgørende for os i forhold til den information vi skal give til vores brugere."

Birgitte Lomholt Woolridge, Marketingkoordinator