Urban anvender SiteLoom CMS

Urban anvender SiteLoom CMS

Da gratisavisen Urban skulle have udviklet sit nye skud på stammen - Urban Video - var det SiteLoom der tog sig af teknikken.

Urban på forkant

Med kameratelefonens indtog i almindelige menneskers baglomme blev også videomediet populært i Danmark. Enhver teenager med respekt for sig selv har pinlige videoer fra sidste fredags fest, og familiefaderen har nu fået mulighed for at optage babyens første skridt. Derudover lever vi i et samfund, hvor det nærmest er blevet OK at se et sjovt youtube-klip i arbejdstiden. Det er derfor kun på sin plads, at en af Danmarks største aviser tager trenden i sin favn og lancerer et videosite.

Spændende community

På Urban Video kan brugerne uploade deres egne videoer og derefter kan andre brugere kommentere, samt tagge videoerne. Desuden bliver der fra andre kilder trukket filmklip og trailere ind på siden, så videomediet kan blive udnyttet helt – og så brugerne kan få inspiration til deres egne videoer.

Urbans talent for trendspotting blev kombineret med SiteLooms teknologiske snilde inden for internettets stadig voksende muligheder. Sammen skabte de Urban Video – et site som formåede at udnytte tidens trends og muligheder.