Sitemap

Sitemap


Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/siteloom/htdocs/siteloom2017/docs/cms/db.inc.php on line 5
SiteLoom SMS 

403 

CMS Se video af systemet...Få et dansk CMS system der er brugervenligt og tilpasset jeres behov. Bruges af: FCK, Rejseplanen, Zentropa, Air Greenland, m.fl.

Sider SiteLoom er designet med blik for brugervenlighed og intuitive grænseflader.

Hvad er CMS Et Content Management System (CMS) dækker over et system, der primært hjælper med at strukturere indhold og arbejdsgange på ens website.

Søgemaskineoptimering SiteLoom hjælper dig med at søgemaskineoptimere dine sider og følger samtidig alle Googles retningslinier for at gøre indhold søgemaskinevenligt, hvilket sikrer dig den mest optimale placering på Google.

Facebook 

CMS versioner Med SiteLoom som CMS partner vil I altid kunne finde en løsning der passer jeres behov.

CMS Light Med SiteLoom CMS Light får jeres virksomhed et godt udgangspunkt på nettet. Fra 4.999.-

CMS Business  En SiteLoom CMS Business løsning kan opfylde de fleste krav en stor eller mellem stor virksomhed bør have til CMS.

CMS Enterprise Med SiteLoom CMS Enterprise kan I b.la. arbejde med forskellige versioner af jeres website - på samme tid.

Moduler En liste over tilgængelige moduler i SiteLoom CMS.

Design Vores fleksible skabelonsystem giver dig frihed til at tænke stort. Vi sørger for at de interne design guidelines bliver fulgt 100%.

Fleksibelt skabelonsystem SiteLoom er 100% designuafhængigt, og alle moduler er lavet i skabeloner. Det sikrer at uanset hvilket design du finder på, så kan det lade sig gøre i SiteLoom.

Design-guidelinen bliver fulgt SiteLoom sørger for at de interne design guidelines bliver fulgt til punkt og prikke.

Billedskabeloner Du kan i en SiteLoom skabelon vælge, at der i pågældende område kun kan sættes billeder af en bestemt størrelse ind.

Dynamiske overskrifter 

Platformsuafhængigt Hos SiteLoom sætter vi en ære i at ting vi udvikler også virker i andre browsere end Internet Explorer. Derfor kan du være sikker på at systemet både for den administrative- og den besøgende bruger virker helt som det skal, også selvom du bruger Safari, F

Funktionalitet Med SiteLoom har du mange muligheder. Listen over moduler er lang, og vi laver også skræddersyede moduler.

Udnyt de sociale medier Brug SiteLoom som Facebook CMS og spar både tid og penge.

Standarder SiteLoom er bygget på standarder, og vi sørger selvfølgelig også for at dit website overholder standarderne.

Moduler 

Sikkerhed Alt i SiteLoom er lavet med sikkerhed for øje, så du kan koncentrere dig om at udvikle dit indhold.

Sikkerhedskontrolleret Alt SiteLoom kode bliver skrevet med sikkerhed for øje, og gennemgår en kvalitetsgodkendelse før det bliver sendt ud til vores kunder.

E-handel Hvis du ønsker en E-handels løsning der virker fra dag ét, er SiteLoom det oplagte valg.

Arkitektur Systemet er bygget på vores helt eget API, for at demonstrere hvor robust og fleksibel platformen er. Med SiteLoom har udvikleren muligheder i stedet for begrænsninger.

Opret dine egne moduler Det bliver hurtigt sjovere at arbejde når din chef eller kunde synes at det arbejde du præsenterer er rigtigt godt.

Standarder 

Enormt, fleksibelt API Når du som udvikler skal igang med at arbejde med moduler eller udvidelser til SiteLoom så er du sikret præcis samme adgang til systemet som vi selv har.

Udvid SiteLoom Du kan nemt lave "programmer" til SiteLoom som brugeren kan benytte og endda ændre på helt fundementale ting som f.eks. udseende af systemet.

Bliv produktiv med SiteLooms værktøjer Du får adgang til en mængde værktøjer i systemet, som er lavet specifikt for at gøre dit arbejde som udvikler nemmere, du kan f.eks.:

SiteLoom er nemt at holde opdateret Udover et par museklik engang imellem, behøver du ikke selv foretage dig noget aktivt for at sørge for at systemet er up-to-date, og du får ovenikøbet typisk API forbedringer, yderligere funktionalitet eller nye moduler med ved hver opdatering.

Dokumentation Med SiteLoom er du sikret adgang til dokumentation for hele systemet, og du vil nemt kunne finde præcis den funktion du skal bruge.

Tutorials Vores tutorials viser dig på en nem måde hvordan du kan få det meste ud af SiteLoom, og er skrevet på en nemt læselig måde med kodeeksempler og screenshots.

Serverkrav 

Demo 

Webshop 

Features 

Sociale medier 

Søgning i shoppen 

Statistik i shoppen 

Design frihed 

Produkthåndtering 

Shop backend 

SEO 

Referencer CMS referencer der bruger SiteLoom CMS: FCK, Brøndby, Rejseplanen, DIBS, Comwell Hotellerne, CBB mobil, Hjerteforeninge, City 2 - se flere

Brøndby IF 

TV2 Øst 

Nye sites Se de nyeste hjemmesider lavet i SiteLoom CMS.

FC København Med SiteLoom som teknisk partner, fik FCK et nyt grafisk udtryk, og kickstartede dermed holdets nye friske kommunikation.

Accustos 

Rejseplanen Rejseplanen har meget høje krav til oppetid og stabilitet. Derfor var det oplagt at man indledte et samarbejde med SiteLoom, hvor stabilitet og lynhurtig support er standard.

CBB Mobil CBB Mobils nye site samlede virksomhedens tjenester og informationer på nettet, og spiller i dag en central rolle i virksomhedens drift og udvikling.

Air Greenland Air Greenland fik et flot og tidssvarende website med en lang række funktionaliter der gjorde det nemmere, at kommunikere med de rejsende og interesserede.

Ehandel.dk 

Zentropa Zentropas website fik et løft, der gav både sitets webmastere og dets besøgende nye muligheder.

Urban Da gratisavisen Urban skulle have udviklet sit nye skud på stammen - Urban Video - var det SiteLoom der tog sig af teknikken.